vouchers

Wilt u concrete stappen zetten op het gebied van sociaal of duurzaam ondernemerschap? Heeft u een initiatief dat de regio nog sterker maakt op het gebied van toerisme of de unieke grensligging? Vraag nu een voucher aan voor een  vernieuwend initiatief!

U vindt hier alle informatie die u nodig heeft om een voucher aan te vragen. Aanvragen kunnen tot uiterlijk 31 mei 2023 worden ingediend, de uitputting van het budget is echter in zicht. Ingediende volledige aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Bij volledige uitputting van het budget is toekenning van aanvragen niet meer mogelijk. De regeling is een initiatief van Stadsregio Parkstad Limburg, mede gesubsidieerd door de Provincie Limburg.

Vouchers

U kunt als ondernemer (midden- en kleinbedrijf) voor uw initiatief een voucher aanvragen tot maximaal 10.000 euro.

Vouchers zijn beschikbaar voor vernieuwende initiatieven op het gebied van:

– Duurzaam ondernemerschap (circulaire economie)

– Sociaal ondernemerschap

– Doorontwikkeling van het toerisme

– Ondernemen in Parkstad, midden in Europa

Vouchers aanvragen

Een voucher aanvragen is heel eenvoudig. U downloadt hieronder het aanvraagformulier. Dit vult u in en stuurt u per e-mail naar voucher@parkstad-limburg.nl.

Maandelijks beoordeelt onze adviescommissie – bestaande uit een vertegenwoordiging van MKB Parkstad, Rabobank Zuid-Limburg Oost, Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL) en Stadsregio Parkstad Limburg – alle binnengekomen aanvragen op volgorde van binnenkomst. Is uw aanvraag akkoord, dan ontvangt u snel een voorschot zodat u direct aan de slag kunt.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een voucher, moet uw aanvraag aan een aantal voorwaarden voldoen. Wij raden u aan om de tekst van de regeling en het aanvraagformulier goed door te lezen voordat u uw aanvraag verstuurt. Een aantal belangrijke voorwaarden leest u hieronder:

– Uw organisatie betreft een mkb-onderneming. Twijfelt u of uw organisatie hieraan voldoet? Doe dan de mkb-toets op de website van de RVO.

– Uw initiatief draagt in algemene zin bij aan het versterken van sociaal en/of duurzaam ondernemerschap in de regio Parkstad en past binnen een van de thema’s zoals genoemd onder het kopje ‘vouchers’.

– Uw initiatief heeft economische én maatschappelijke impact op de regio Parkstad.

– U start binnen 6 weken met de uitvoering van uw initiatief.

– Na afloop van uw project stuurt u ons een inhoudelijke en financiële verantwoording.

Contact

Wilt u een voucher aanvragen? Dan kunt u onder het kopje ‘voucher aanvragen’ een aanvraagformulier downloaden, invullen en ondertekenen. De aanvraag stuurt u naar het e-mailadres voucher@parkstad-limburg.nl.

Heeft u een vraag over het aanvragen van een voucher of over uw lopende voucher? Dan kunt u een e-mail sturen naar voucher@parkstad-limburg.nl.

Privacy

Bekijk hier onze Privacy Statement.